Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7494
Назва: Методичні вказівки та задачі до практичних занять і контрольно-навчальні тести з дисципліни "Бюджетна система"
Автори: Єрмоленко, Олексій Анатолійович
Лисьонкова, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та задачі до практичних занять і контрольно-навчальні тести з дисципліни "Бюджетна система" / укладачі : О. А. Єрмоленко, Н. М. Лисьонкова ; кафедра фінансів. - Харків: УкрДАЗТ, 2014. - 65 с.
Короткий огляд (реферат): Матеріали методичних вказівок у теоретичному плані повинні поглибити фундаментальні знання щодо макроекономічної сфери фінансової системи – державних фінансів; у прикладному плані – закласти базові знання з методики бюджетної роботи та сформувати навички проведення розрахунків показників бюджету. Методичні вказівки розроблено для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 6.030508 “Фінанси і кредит” з метою узагальнення і систематизації знань, отриманих студентами у ході підготовки до занять, а також розвитку у них самостійного мислення, здібностей до вільного обміну думками, вмінь знайти правильний підхід до вирішення практичних завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7494
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf343.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.