Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7499
Назва: Спосіб дистанційного контролю технічного стану буксових вузлів вагонів
Автори: Бондаренко, В'ячеслав Володимирович
Ключові слова: дистанційний контроль
буксові вузли
електричний сигнал
датчики вагона
модуль GPS/GSM
канал GSM/GPRS
модуль GSM
датчики живлення
Дата публікації: 2011
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 62314 Україна Спосіб дистанційного контролю технічного стану буксових вузлів вагонів / винахідник : В. В. Бондаренко ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 24.01.2011 ; опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16.
Короткий огляд (реферат): Спосіб дистанційного контролю технічного стану буксових вузлів вагонів, який полягає в тому, що температуру, вібрацію або інший параметр, який характеризує стан буксових вузлів, перетворюють у дискретний або аналоговий електричний сигнал, порівнюють з опорною величиною та по відхиленню судять про технічний стан буксового вузла з підшипниками, який відрізняється тим, що отриманий від датчиків вагона електричний сигнал, який свідчить про технічний стан буксового вузла та дислокацію вагона, передають у режимі реального масштабу часу або за запитом користувача через встановлений на кожному вагоні модуль GPS/GSM, по каналу GSM/GPRS мобільного або стільникового зв'язку до дистанційно розташованого сервера наземного пункту моніторингу, який також обладнаний приймально- передавальним модулем GSM та має доступ до Інтернету, причому букси вантажного вагона, на відміну від пасажирського, додатково обладнують датчиками з живленням від акумуляторної або сонячної батареї.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7499
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent62314.pdf198.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.