Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7500
Назва: Спосіб дистанційного акустичного контролю рейкового рухомого складу під час руху
Автори: Бондаренко, В'ячеслав Володимирович
Візняк, Руслан Іванович
Скуріхін, Дмитро Ігорович
Ключові слова: дистанційний акустичний контроль
рейковий рухомий склад
генерація ультразвукових коливань
сигнал
ходова частина
підвагонне обладнання
канал GPS/GSM/GPRS
Інтернет
Дата публікації: 2011
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 62327 Україна Спосіб дистанційного акустичного контролю рейкового рухомого складу під час руху / винахідники : В. В. Бондаренко, Р. І. Візняк, Д. І. Скурухін ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 31.01.2011 ; опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16.
Короткий огляд (реферат): Спосіб дистанційного акустичного контролю рейкового рухомого складу під час руху, який відрізняється тим, що замість генерації ультразвукових коливань у об'єкті контролю та приймання віддзеркалених від дефектів сигналів проводять реєстрацію параметрів пружних коливань повітря звукового діапазону від взаємодії у елементах ходових частин та підвагонного обладнання (колесо, буксовий вузол, генератор та його привід) під час рейсу поїзда, оцифровування сигналу, аналіз за відповідною технологією функціональної діагностики, формування звіту про технічний стан об'єкта та передачу звіту на бортовий та наземний пости контролю по каналу GPS/GSM/GPRS та через сервер мережі Інтернет.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7500
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent62327.pdf161.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.