Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/808
Title: Удосконалення технології роботи перевантажувальних залізничних вузлів із переважною переробкою навалочних вантажів
Authors: Ломотько, Денис Вікторович
Овчієв, Мурад Жорайович
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Ломотько, Д. В. Удосконалення технології роботи перевантажувальних залізничних вузлів із переважною переробкою навалочних вантажів [Текст] / Д. В. Ломотько, М. Ж. Овчієв // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 13-ї науково-практичної міжнародної конференції «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (8 - 10 червня 2017 р. м. Харків). – 2017. – № 58 (додаток). – С. 73-74.
Abstract: Сучасний рівень розвитку суспільного виробництва і ринкова економіка характеризуються прагненням комплексно вирішувати проблеми вивчення потреб ринків в товарах, їх виготовлення, розподілу, доставки і продажу споживачам. Це приводить до необхідності проектування і експлуатації виробничих, торгівельних і транспортних підприємств не ізольовано один від інших, а спільно вже на перших етапах їх створення. Так виникають комплексні логістичні ланцюги або системи, що складаються з виробничих, транспортних і торгівельних підприємств і складів різного типів і призначення.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/808
ISSN: 2075-4892
Appears in Collections:№ 58 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ломотько.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.