Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8100
Назва: Пристрій для вимірювання відстані між поверхнями колісної пари
Автори: Волошин, Дмитро Ігорович
Носач, Олександр Миколайович
Перешивайлов, Сергій Віталійович
Ключові слова: вимірювальний пристрій
колісні пари
депо вагонне
штанген
втулка
гребні коліс
Дата публікації: 2010
Видавництво: Міністерство освіти і науки України ; Державний департамент інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. № 92419 Україна Пристрій для вимірювання відстані між поверхнями колісної пари / винахідники : Д. І. Волошин, О. М. Носач, С. В. Перешивайлов ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 25.06.2009 ; опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Пристрій для вимірювання відстані між поверхнями колісної пари, які насаджено на одну вісь, до складу якого входять штанга, рухома та нерухома втулки, пробки та гвинт рухомої втулки, який забезпечує нерухомість втулки відносно штанги після отримання вимірюваного розміру, який відрізняється тим, що використано максимальні шаблони профілів коліс, які закріплено до рухомої та нерухомої втулок за допомогою заклепкових з'єднань, на штанзі нанесено двозначну шкалу, яка має два номінальні розміри, верхній та нижній, з можливістю вимірювання відстані між зовнішніми поверхнями гребенів коліс та між внутрішніми поверхнями ободів коліс.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8100
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent92419.pdf129.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.