Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8133
Назва: Пристрій для моніторингу температури букс залізничних вагонів
Автори: Борзилов, Іван Дмитрович
Петухов, Вадим Михайлович
Ходаківський, Андрій Миколайович
Михалків, Сергій Васильович
Ключові слова: моніторинг температур
букс
залізничний вагон
мікроконтролер
радіопередавач
приймачі інформації
Дата публікації: 2009
Видавництво: Міністерство освіти і науки України ; Державний департамент інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. № 87333 Україна Пристрій для моніторингу температури букс залізничних вагонів / винахідники : І. Д. Борзилов, В. М. Петухов, А. М. Ходаківський, С. В. Михалків ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 19.04.2007 ; опубл. 10.07.2009, Бюл. № 13.
Короткий огляд (реферат): 1. Пристрій для моніторингу температури букс залізничних вагонів, який відрізняється тим, що виконаний у вигляді модифікованого кріпильного болта оглядової кришки буксового вузла і містить мікроконтролер та чутливий елемент, який знаходиться в торці згаданого болта та здатний перебувати в постійному контакті з внутрішньою части- ною корпуса букси, сприймати та передавати сигнал температури до згаданого мікроконтролера, систему енергозберігаючого живлення, що здатна живити ці мікроконтролер та чутливий елемент, пристрій містить також керований мікроконтролером радіопередавач для передачі сигналу до стаціонарних приймачів інформації, причому мік- роконтролер, радіопередавач та система енергоз- берігаючого живлення розташовані в головці бол- та, система енергозберігаючого живлення виконана з можливістю проведення пристроєм безперервного моніторингу температури, а як чутливий елемент використаний платиновий терморезистор. 2. Пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що згадані стаціонарні приймачі інформації встановлені на залізничних перегонах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8133
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent87333.pdf173.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.