Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8196
Назва: Спосіб вібраційної діагностики підшипників кочення
Автори: Тартаковський, Едуард Давидович
Бабанін, Олександр Борисович
Каграманян, Артур Олександрович
Михалків, Сергій Васильович
Ходаківський, Андрій Миколайович
Ключові слова: підшипник
тяговий електричний двигун
вібраційна діагностика
аналого - цифровий перетворювач
Дата публікації: 2008
Видавництво: Міністерство освіти і науки України ; Державний департамент інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. № 84322 Україна Спосіб вібраційної діагностики підшипників кочення / винахідники : Е. Д. Тартаковський, О. Б. Бабанін, А. О. Каграманян, С. В. Михалків, А. М. Ходаківський ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 02.10.2006 ; опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19.
Короткий огляд (реферат): Спосіб вібраційної діагностики підшипників кочення, який полягає в тому, що реєструють вібраційний сигнал якірного підшипника тягового електричного двигуна віброакселерометром із подальшим перетворенням за допомогою аналого-цифрового перетворювача в цифрову форму та надходженням цифрового сигналу до ПЕОМ, який відрізняється тим, що застосовують процедуру реставрації компонентів сигналу за розрахованими по алгоритму вейвлет-перетворення апроксимуючими та деталізованими коефіцієнтами на рівнях розкладання та обчислюють середньоквадратичні відхилення компонентів сигналу із визначенням наявності пошкодження елементів підшипника кочення на підставі аналізу відношення отриманих середньоквадратичних відхилень компонентів сигналу пошкодженого і справного підшипника кочення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8196
Розташовується у зібраннях:2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent84322.pdf71.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.