Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8229
Назва: Організація виконання вантажних операцій у місцях загального та незагального користування
Автори: Ковальов, Антон Олександрович
Кравець, Анна Леонідівна
Ковальова, Олена Василівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни "Організація виконання вантажних операцій" / укладачі : А. О. Ковальов ; А. Л. Кравець, О. В. Ковальова ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 39 с.
Короткий огляд (реферат): Ця розробка створена для застосування її здобувачем вищої освіти при виконанні курсової роботи «Організація виконання вантажних операцій у місцях загального та незагального користування» і призначена для вирішення питань, які зустрічаються в курсовій роботі і недостатньо розглянуті в спеціальній літературі. При опрацюванні роботи здобувач вищої освіти також має користуватись навчально-методичними джерелами та довідниками, що подані у списку літератури. У тексті розробки наведені розрахункові таблиці і схеми, а також методика їх заповнення. Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти напряму підготовки «Транспортні технології (на залізничному транспорті)», які вивчають курс дисципліни «Організація виконання вантажних операцій», денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8229
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.