Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8231
Title: Програма курсу та методичні вказівки до практичних занять і виконання контрольної роботи з дисципліни «Нагнітачі і турбіни»
Authors: Счастний, Євген Євгенович
Алексахін, Олександр Олексійович
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Програма курсу та методичні вказівки до практичних занять і виконання контрольної роботи з дисципліни «Нагнітачі і турбіни» / укладачі : Є. Є. Счастний, О. О. Алексахін ; кафедра теплотехніки, теплових двигунів та енергетичного менеджменту. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 29 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для студентів очної і заочної форм навчання освітньої програми «Теплоенергетика», які вивчають дисципліну «Нагнітачі і турбіни». Дисципліна включає лекції, практичні заняття і лабораторні роботи. Студенти заочної форми навчання виконують контрольну роботу. Дисципліна «Нагнітачі і турбіни» включає змістові модулі із засвоєння теоретичних основ течії в лопаткових машинах, вивчення конструкції та розрахунку одно- та багатоступеневих турбін, нагнітачів різних типів, газотурбінних установок. У методичних вказівках розглядаються питання розрахунку характеристик нагнітачів, тобто матеріалів, які входять до трьох змістових модулів програми курсу. Студентам очної форми навчання методичні вказівки рекомендуються для розв'язання задач на практичних заняттях для отримання практичних знань і навичок при виборі конструкції і розрахунку характеристик нагнітачів різноманітних типів. Методичні вказівки мають допомогти студентам заочної форми навчання у пошуку навчальної літератури, освоєнні курсу і успішному виконанні контрольної роботи протягом семестру.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8231
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.