Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8309| Title: | Інноваційний розвиток підприємства. Частина 2 |
| Authors: | Назаренко, Ірина Леонідівна Обруч, Ганна Володимирівна |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Український державний університет залізничного транспорту |
| Citation: | Назаренко І. Л. Інноваційний розвиток підприємства : конспект лекцій. Частина 2 / І. Л. Назаренко, Г. В. Обруч. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 63 с. |
| Abstract: | Конспект лекцій спрямований на формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і практичних навичок щодо розроблення дієвого інструментарію і механізмів забезпечення інноваційного зростання підприємств, ефективної стратегії і бізнес-моделей їхнього інноваційного розвитку, оцінювання, формування та розвитку інноваційного потенціалу підприємства і активізації процесів інвестиційного забезпечення створення та впровадження інновацій, управління ризиками та забезпечення економічної безпеки підприємства в процесі його інноваційної діяльності. Конспект лекцій складається з трьох частин. Друга частина присвячена вивченню передумов формування інфраструктури ринку інновацій, дослідженню особливостей державної підтримки інноваційного підприємництва в Україна та світі, розвитку національних інноваційних систем, особливостей застосування підприємствами маркетингу інновацій. Рекомендується для видання і використання в навчальному процесі УкрДУЗТ для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальностей «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування», «Маркетинг», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування» усіх форм навчання. |
| URI: | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8309 |
| Appears in Collections: | 2021 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Конспект лекцій.pdf | 901.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.