Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8315
Назва: Українська культура як самобутнє явище та об’єкт вивчення
Автори: Сніжко, Ірина Анатоліївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Сніжко І. А. Українська культура як самобутнє явище та об’єкт вивчення : конспект лекції / І. А. Сніжко. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 53 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекції підготовлено з метою доповнення і розширення методичного забезпечення навчального курсу дисципліни «Історія України та української культури» і складено відповідно до робочої програми «Історія України та української культури». Він є складовою навчально-методичного комплексу дисциплін. Конспект лекції містить теоретичний матеріал, в якому розкривається сутність поняття «культура», її структура та функції, методичні принципи вивчення історії української культури. Багато уваги приділено джерелам вивчення української культури, її періодизації, а також питанням етногенезу українців та особливостям ментальності українського народу. Конспект лекції також містить практичну частину, покликану допомогти в організації самостійної роботи у засвоєнні змісту теми, а саме: термінологічний словник, питання для самоконтролю, тестові завдання, теми для індивідуальних завдань, список літератури. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня всіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8315
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf900.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.