Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8384
Назва: Лінійні електричні кола пристроїв автоматики та зв’язку
Автори: Бабаєв, Михайло Михайлович
Давиденко, Михайло Георгійович
Загарій, Генадій Іванович
Соболєв, Юрій Володимирович
Дата публікації: 2007
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Лінійні електричні кола пристроїв автоматики та зв’язку : підручник / М. М. Бабаєв, М. Г. Давиденко, Г. І. Загарій, Ю. В. Соболєв. – Харків : УкрДАЗТ, 2007. – 285 с.
Короткий огляд (реферат): Викладені теоретичні основи функціонування та методи розрахунку кіл із зосередженими та розподіленими параметрами: двополюсників, чотириполюсників, довгих ліній. Розглянуто теорію та побудову LC-, RC- та ARC-фільтрів, твердотільних резонаторних фільтрів, а також коректорів амплітудно-частотних та фазочастотних характеристик пристроїв зв’язку та автоматики. Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів залізничного транспорту, які навчаються за спеціальністю «Автоматика та автоматизація на транспорті». Він також може бути корисним студентам радіотехнічних та зв’язкових спеціальностей, а також інженерно-технічним працівникам галузей автоматики та зв’язку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8384
ISBN: 978-966-7593-88-9
Розташовується у зібраннях:2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підручник.pdf7.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.