Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8427
Title: Журнал для лабораторних робіт з методичними вказівками з дисципліни “Технологія та механізація залізничного будівництва” для студентів спеціальності 273 “Залізничний транспорт” заочної форми навчання. Частина 1
Authors: Саяпін, Олександр Сергійович
Камчатна, Світлана Миколаївна
Мануйленко, Володимир Григорович
Шевченко, Анна Олександрівна
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Журнал для лабораторних робіт з методичними вказівками з дисципліни “Технологія та механізація залізничного будівництва” для студентів спеціальності 273 “Залізничний транспорт” заочної форми навчання. Частина 1 / укладачі : О. С. Саяпін, С. М. Камчатна, В. Г. Мануйленко, А. О. Шевченко ; кафедра колії та колійного господарства ; секція проектування, технології та організації будівництва і реконструкції залізниць. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 20 с.
Abstract: Журнал лабораторних робіт з методичними вказівками з дисципліни “Те-хнологія та механізація залізничного будівництва” для студентів спеціальності 273 “Залізничний транспорт” заочної форми навчання розглянуто, схвалено та рекомендовано до друку на засіданні секції "Проектування, технологія та орга-нізація будівництва і реконструкція залізниць" кафедри "Колія та колійне гос-подарство", протокол № 3 від 05 грудня 2016 року. У цьому журналі лабораторних робіт наведені вихідні дані та методика виконання лабораторних робіт з урахуванням індивідуальної роботи кожного студента.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8427
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.