Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8432
Назва: Моделювання робочих процесів транспортних дизелів на експлуатаційних режимах
Автори: Крушедольський, Олександр Георгійович
Дата публікації: 2007
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Крушедольський О. Г. Моделювання робочих процесів транспортних дизелів на експлуатаційних режимах : навчальний посібник / О. Г. Крушедольський. – Харків : УкрДАЗТ, 2007. – 219 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику викладені основи математичних моделей робочих процесів транспортних дизелів при їх роботі на сукупності сталих та перехідних режимів та приклади їх використання щодо перевірки впливу деяких конструктивних параметрів двигуна і різних технічних заходів на паливну економічність як на окремих сталих та перехідних режимах, так і в експлуатаційному циклі. Наведені спрощена та уточнена моделі сталих та перехідних робочих процесів транспортних дизелів. Посібник призначений для студентів, магістрантів та аспірантів спеціальності «Теплоенергетика» спеціалізації “Теплоенергетика залізничного транспорту” при вивченні курсів “Теорія та конструкція ДВЗ”, “Теплосилові та теплоспоживаючі установки залізничного транспорту”, “Методи математичного моделювання робочих процесів теплоенергетичних установок”. Він охоплює найбільш складні розділи наведених вище курсів і може бути запропонований при виконанні контрольних робіт, курсових та дипломних проектів та у науково-дослідній роботі студентів. Посібник може використовуватися в процесі навчання студентів таких спеціальностей залізничного транспорту, як “Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту” та “Підйомно – транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання”, які вивчають курси з теорії ДВЗ. Його можна рекомендувати для студентів спеціальності “Двигуни внутрішнього згоряння”, аспірантів спеціальності “Теплові двигуни”, а також для науковців при моделюванні експлуатаційних циклів транспортних двигунів у науково-дослідних роботах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8432
ISBN: 966-7593-68-1
Розташовується у зібраннях:2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf2.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.