Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8435
Title: Виробничо-технологічна практика : методичні вказівки з дисципліни "Технологія та механізація залізничного будівництва"
Authors: Мануйленко, Володимир Григорович
Шевченко, Анна Олександрівна
Бєліков, Едуард Анатолійович
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Виробничо-технологічна практика : методичні вказівки з дисципліни "Технологія та механізація залізничного будівництва" / укладачі : В. Г. Мануйленко А. О. Шевченко, Є. А. Бєліков ; кафедра колії та колійного господарства ; секція проектування, технології та організації будівництва і реконструкції залізниць. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 38 с.
Abstract: У методичних вказівках розглянуто питання проходження виробничо-технологічної практики, її мета та завдання; бази та об’єкти практики; дані індивідуальних завдань для складання звіту та його структура з переліком необхідних документів; послідовність занять та екскурсій; навчальні посібники та методичні вказівки; форми і методи контролю, підведення підсумків та обов’язки студентів. Методичні вказівки ґрунтуються на діючій нормативно- технологічній документації України та на досвіді виконання робіт з технології та механізації залізничного будівництва України. Методичні вказівки рекомендовано для студентів спеціальності 273 «Залізничний транспорт» денної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8435
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf483.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.