Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8483
Назва: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни “Управління інноваціями та інвестиціями в публічній сфері”
Автори: Лук’янова, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни “Управління інноваціями та інвестиціями в публічній сфері” / укладач : О. М. Лук’янова ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 31 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до навчальних планів здобувачі вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» за першим (бакалаврським) рівнем вивчають курс «Управління інноваціями та інвестиціями в публічній сфері», що передбачає виконання курсової роботи з метою закріплення теоретико-прикладних і методологічних знань про інноваційний розвиток системи органів публічної влади, а також можливість студентам набути практичних навичок у розрахунку та аналізі економічної ефективності варіантів інвестиційного проєкту. Методичні вказівки рекомендовано для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» за першим (бакалаврським) рівнем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8483
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf996.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.