Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8484
Title: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної роботи з дисципліни “Менеджмент і адміністрування”. Блок “Самоменеджмент”
Authors: Сторожилова, Уляна Леонідівна
Волохова, Інна Володимирівна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної роботи з дисципліни “Менеджмент і адміністрування”. Блок “Самоменеджмент” / укладачі : У. Л. Сторожилова, І. В. Волохова ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 31 с.
Abstract: Процес підготовки бакалаврів освітніх програм «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» у системі вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» включає вивчення блоку дисциплін «Менеджмент і адміністрування», одним з яких є блок «Самоменеджмент». Блок «Самоменеджмент» дисципліни «Менеджмент і адміністрування» створює умови для надбання здобувачами вищої освіти теоретичних засад та практичних навичок щодо організації праці керівника, а також розкриває конкретні форми та методи побудови механізму взаємодії елементів системи управління організацією в цілому та його окремих структурних та виробничих підрозділів зокрема. Крім того, методичні вказівки покликані допомогти здобувачам вищої освіти щодо напрацювання навичок з організації особистої роботи, роботи з підлеглими, організації управління документообігом тощо. Вивчення дисципліни охоплює лекційні (аудиторні) та практичні заняття, що забезпечує закріплення теоретичних знань. Навчальним планом заочної форми навчання передбачено виконання письмової домашньої контрольної роботи, яка є однією з форм самостійної роботи здобувачів заочної форми в міжсесійний період. Контрольні завдання складено відповідно до вимог робочої програми дисципліни з урахуванням модульного принципу організації навчального процесу і рейтингового оцінювання знань здобувачів з кожного із змістових модулів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8484
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf624.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.