Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8488
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін “Обчислювальна техніка і програмування” та “Інформатика”. Частина 1
Authors: Бантюков, Сергій Євгенович
Пчолін, Віктор Геннадійович
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін “Обчислювальна техніка і програмування” та “Інформатика”. Частина 1 / укладачі : С. Є. Бантюков, В. Г. Пчолін ; кафедра обчислювальної техніки та систем управління. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 69 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Обчислювальна техніка і програмування» та «Інформатика» (частина 1) були розроблені для забезпечення виконавців робіт планом проведення лабораторних робіт та надання їм потрібного мінімуму теоретичного матеріалу, який необхідно знати. Завдання та описи лабораторних робіт дають змогу проводити роботи у двох формах: як у відповідних аудиторіях університету, так і дистанційно. При виконанні завдань лабораторних робіт використовується об'єктно-орієнтована мова програмування високого рівня Microsoft Visual Basic Script Edition. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт призначені для здобувачів вищої освіти будівельного факультету денної форми навчання за напрямами підготовки бакалаврів, спеціальності: 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 192 «Будівництво та цивільна інженерія», 193 «Геодезія та землеустрій», 273 «Залізничний транспорт».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8488
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.