Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8489
Title: Методичні вказівки до практичних занять та виконання контрольної роботи з дисципліни «Безпека технологічних процесів»
Authors: Сотник, Василь Олександрович
Мороз, Володимир Петрович
Сіроклин, Іван Миколайович
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять та виконання контрольної роботи з дисципліни «Безпека технологічних процесів» / укладачі : В. О. Сотник, В. П. Мороз, І. М. Сіроклин ; кафедра автоматики та комп’ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 42 с.
Abstract: Наведено вимоги і порядок організації виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту пристроїв СЦБ до практичних занять та виконання контрольної роботи «Вивчення порядку планування і оформлення робіт з технічного обслуговування і ремонту пристроїв СЦБ». Рекомендовано для здобувачів вищої освіти рівня бакалавр факультету ІКСТ денної та заочної форм навчання за спеціальностями 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (освітніх програм «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та «Інноваційні системи комплексної автоматизації технологічних процесів») і 273 «Залізничний транспорт».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8489
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.