Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8537
Title: Використання комплексу CREDO при вишукуваннях і проєктуванні шляхів сполучення : методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань, практичних занять, розділів курсового та дипломного проєктування
Authors: Шевченко, Анна Олександрівна
Камчатна, Світлана Миколаївна
Сорочук, Наталія Ігорівна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Використання комплексу CREDO при вишукуваннях і проєктуванні шляхів сполучення : методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань, практичних занять, розділів курсового та дипломного проєктування / укладачі : А. О. Шевченко, С. М. Камчатна, Н. І. Сорочук ; кафедра вишукувань та проєктування шляхів сполучення, геодезії та землеустрою. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 59 с.
Abstract: У методичних вказівках розглянуто питання роботи у програмному комплексі CREDO, а саме вихідні дані та основні функції програмного комплексу, інтерфейс, проєктування дороги за новим напрямком з кресленнями та відомостями, а також проєктування поздовжнього профілю. Методичні вказівки ґрунтуються на чинній нормативнотехнічній документації України і досвіді виконання робіт з проєктування реконструкції шляхів сполучення. Методичні вказівки рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 273 «Залізничний транспорт», 193 «Геодезія та землеустрій» і 192 «Будівництво та цивільна інженерія» усіх форм навчання, а також відповідних освітніх програм інших спеціальностей.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8537
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.