Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8570
Назва: Рання історія Великобританії. Історія і культура Англії в англосаксонський період
Автори: Колесник, Костянтин Едуардович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Колесник К. Е. Рання історія Великобританії. Історія і культура Англії в англосаксонський період : конспект лекцій / К. Е. Колесник. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 63 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій для самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання «Рання історія Великобританії. Історія і культура Англії в англосаксонський період» підготовлено з метою доповнення і розширення методичного забезпечення навчального курсу дисципліни «Історія та культура англомовних країн». Конспект лекцій підготовлено відповідно до робочої програми «Історія та культура англомовних країн». Він є складовою навчальнометодичного комплексу дисциплін. Конспект лекцій містить теоретичний матеріал, у якому розкриваються основні етапи ранньої історії Британських островів, визначено особливості заселення людьми Британських островів, описано кам’яну, мідну, бронзову добу на території Великобританії, заселення Британських островів кельтами, римське завоювання Британії та розвиток Британії в складі Римської імперії, англосаксонську добу в історії Великобританії, вторгнення скандинавів на Британські острови, розглянуто найбільш видатні пам’ятки культури ранньої історії Великобританії. Конспект лекцій містить практичну частину, покликану допомогти в організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у засвоєнні змісту теми, і до якої входять: перелік питань для самоперевірки, теми для індивідуальних завдань, список літератури. Рекомендується для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 «Філологія» денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8570
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf956.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.