Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8571
Title: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної робіт з дисципліни «Управління транспортною інфраструктурою територій»
Authors: Глушенко, Тетяна Миколаївна
Коновалов, Леонід Станіславович
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної робіт з дисципліни «Управління транспортною інфраструктурою територій» / укладачі : Т. М. Глушенко, Л. С. Коновалов ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 25 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Управління транспортною інфраструктурою територій» є формування системи наукових знань про сутність поняття інфраструктура; визначення ролі транспортної інфраструктури в сучасному суспільстві та економіці країни, вивчення особливостей управління транспортною інфраструктурою територій. Курс закладає основу уявлень про властивості транспорту як системи взаємозв'язку простору, часу і витрат на переміщення предмета перевезення, функціонування та розвитку регіонів і територій. Основними завданнями вивчення дисципліни є теоретична і практична підготовка студентів з питань сутності транспортної системи територій у контексті її інфраструктурного забезпечення; світового досвіду розвитку транспортних систем, показників оцінювання розвитку транспортної системи певної території; аналізу розвитку транспортної системи України та її регіонів; принципових підходів до визначення напрямів управління транспортною інфраструктурою. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8571
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf578.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.