Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/864
Назва: Формування моделі прогнозування обсягів вагонопотоків на станціях залізничної мережі
Автори: Шандер, Олег Едуардович
Васільєва, І. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Шандер О. Е. Формування моделі прогнозування обсягів вагонопотоків на станціях залізничної мережі [Текст] / О. Е. Шандер, І. В. Васільєва // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 13-ї науково-практичної міжнародної конференції «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (8 - 10 червня 2017 р. м. Харків). – 2017. – № 58 (додаток). – С. 195-196.
Короткий огляд (реферат): Запропонована модель реалізована програмно. Було проведено перевірку адекватності і точності моделі з використанням фактичних даних станцій на залізниці про кількість вагонів, час пред‘явлення вагонів і прогнозних значень цих параметрів, отриманих за допомогою моделі на той самий період планування. Сформована прогнозна модель відноситься до класу високоточних, про що свідчить величина середньої абсолютної відсоткової похибки, яка не перевищує 10 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/864
ISSN: 2075-4892
Розташовується у зібраннях:№ 58 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шандер.pdf1.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.