Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/865
Title: Розвиток раціоналізаторської діяльності працівників як передумова інноваційного зростання залізничного транспорту
Authors: Юсупова, Тетяна Меркуріївна
Гонтар, Н. О.
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Юсупова Т. М. Розвиток раціоналізаторської діяльності працівників як передумова інноваційного зростання залізничного транспорту [Текст] / Т. М. Юсупова, Н. О. Гонтар // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 13-ї науково-практичної міжнародної конференції «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (8 - 10 червня 2017 р. м. Харків). – 2017. – № 58 (додаток). – С. 204.
Abstract: Залізничний транспорт завжди мав і має особливе стратегічне значення для України, так як виступає сполучною ланкою єдиної економічної системи, що забезпечує стабільну діяльність промислових підприємств, своєчасну доставку життєво важливих вантажів, а також є найбільш доступним транспортом для населення. В даний час для виконання поставлених перед ПАТ «Українські залізниці» завдань потрібен безперервний розвиток і постійний приплив нових перспективних ідей і рішень.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/865
ISSN: 2075-4892
Appears in Collections:№ 58 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юсупова.pdf786.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.