Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/870
Назва: Маркетинго-логістичний менеджмент у сфері транспортних послуг на підприємствах залізниці
Автори: Зоріна, Олена Іванівна
Мкртичьян, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Зоріна, О. І. Маркетинго-логістичний менеджмент у сфері транспортних послуг на підприємствах залізниці [Текст] / О. І. Зоріна, О. М. Мкртичьян // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 13-ї науково-практичної міжнародної конференції «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (8 - 10 червня 2017 р. м. Харків). – 2017. – № 58 (додаток). – С. 214-217.
Короткий огляд (реферат): Залізничний транспорт — дуже капіталомістка галузь народного господарства. Тут робота організаційних структур, особливо станцій, локомотивних та вагонних депо, підприємств з перевезень вантажів і пасажирів, технологічно нерозривно пов‘язана. Затримки поїздів, браки з різних причин на одних ділянках залізничної мережі швидко починають відображатися на обсягах та якості роботи інших ділянок і виробничих структур . Також зв‘язок існує і в економічній ефективності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/870
ISSN: 2075-4892
Розташовується у зібраннях:№ 58 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зоріна.pdf3.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.