Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9258
Title: Доцільність застосування державно-приватного партнерства при впровадженні швидкісного та високошвидкісного руху на залізницях України
Authors: Челядінова, Наталя Геннадіївна
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Челядінова, Н.Г. Доцільність застосування державно-приватного партнерства при впровадженні швидкісного та високошвидкісного руху на залізницях України / Н. Г. Челядінова // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами сьомої наук.-практ. міжнар. конф. «Проблеми міжнародних транспортних коридорів та єдиної транспортної системи України» (30 травня - 4 червня 2011 р. с.м.т. Коктебель). – 2011. – № 34. – C. 36-37.
Abstract: На залізничному транспорті України продовжується процес структурних змін шляхом впровадження поточних та принципово нових заходів, спрямованих на раціоналізацію роботи залізниць. В сучасних умовах господарювання залізничний транспорт України потребує подальшого пристосування до умов ринкової економіки. Якщо своєчасно не вирішити проблеми швидкісних та високошвидкісних перевезень, сервісу, інформації та ін. може значно зменшитись число пасажирів залізничного транспорту на користь автомобільного, що у свою чергу приведе до падіння обсягів перевезень та зменшення прибутку у цілому.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9258
ISSN: 2075 - 4892
Appears in Collections:№ 34

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Челядінова.pdf230.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.