Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9399
Назва: Соціально-біологічні основи фізичної культури
Автори: Шепеленко, Тетяна Валеріївна
Буц, Алла Миколаївна
Сапегіна, Ірина Олександрівна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Шепеленко, Т. В. Соціально-біологічні основи фізичної культури : конспект лекції / Т. В. Шепеленко, А. М. Буц, І. О. Сапегіна. – Харків : УкрДУЗТ, 2022. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекції для самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання «Соціально-біологічні основи фізичної культури» підготовлено з метою доповнення і розширення методичного забезпечення курсу дисципліни «Фізичне виховання» і є складовою навчальнометодичного комплексу дисципліни. Конспект лекції містить теоретичний матеріал, у якому розкривається соціальне значення фізичної культури і спорту; значення фізичної культури у процесі трудової і навчальної діяльності; біологічні основи фізичної культури, а саме: зв’язок способу життя та здоров’я, загальні відомості про організм людини, його будову та вплив фізичних навантажень на розвиток адаптивних і резервних можливостей організму людини. Конспект лекції містить практичну частину, що покликана допомогти в організації самостійної роботи добувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у засвоєнні змісту теми, питання для самоконтролю, список літератури. Рекомендується для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня філологічних, економічних та технічних спеціальностей денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9399
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекції.pdf1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.