Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9618
Назва: Удосконалення планування перевізного процесу як основна умова стабілізації графіку руху вантажних поїздів
Автори: Бутько, Тетяна Василівна
Соломаха, Ірина Володимирівна
Дата публікації: 2010
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Бутько, Т. В. Удосконалення планування перевізного процесу як основна умова стабілізації графіку руху вантажних поїздів / Т. В. Бутько, І. В. Соломаха // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами шостої наук.-практ. міжнар. конф. «Проблеми міжнародних трнаспортних коридорів та єдиної трнаспортної системи України» (7-12 червня 2010 р. смт. Коктебель). – 2010. – № 30. – C. 218.
Короткий огляд (реферат): В умовах значного коливання вагонопотоків план формування поїздів (ПФП) має гнучко реагувати на зміни попиту на перевезення з урахуванням конкретної оперативної ситуації. Стабілізувати графік руху поїздів (ГРП) та чітко регламентувати перевізний процес можливо лише на основі адаптивного плану формування поїздів (АПФП), який врахує коливання попиту на вантажоперевезення, доходи від перевезень та можливість замовлення вантажовласниками конкретних маршрутів і способів доставки за окремо визначену плату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9618
ISSN: 2075 - 4892
Розташовується у зібраннях:№ 30

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бутько.pdf217.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.