Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9742
Назва: Методичні вказівки до лабораторних робіт, самостійної та контрольної робіт з дисципліни «Електронна комерція»
Автори: Васильєв, Олег Леонідович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до лабораторних робіт, самостійної та контрольної робіт з дисципліни «Електронна комерція» / укладач : О. Л. Васильєв ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 25 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до навчального плану для здобувачів першого рівня (бакалавр) спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» передбачається вивчення дисципліни «Електронна комерція», що є актуальним і доцільним етапом підготування фахівців освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр», адже для вітчизняних підприємств електронний бізнес виступає ефективним інструментом для ведення розрахунків з клієнтами, розширення обсягів ринків збуту продукції, товарів, послуг, пошуку нових партнерів, створення позитивного іміджу. До складу аудиторних занять, що проводяться з цієї дисципліни, входять лабораторні роботи, а здобувачі заочної форми навчання додатково виконують контрольну роботу. Мета лабораторних і контрольної робіт – надання здобувачам практичних навичок зі створення Web-сайту підприємства з використанням мови розмітки тексту HTML та аналізу сайтів підприємств-конкурентів. Лабораторний практикум базується на самостійній роботі здобувачів. Готуючись до лабораторної роботи, здобувач зобов’язаний вивчити теоретичний матеріал за окремою темою. Вивчення дисципліни ґрунтується на знанні навчальних дисциплін менеджерського спрямування, а також дисципліни «Інформатика». Передбачається, що здобувачі мають елементарні навички роботи з персональним комп’ютером, ознайомлені з механізмами опрацювання і зберігання інформації, організацією файлових структур і можуть виконувати прості дії в середовищі Windows.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9742
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf366.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.