Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9809
Title: Оптимальне використання та розвиток людських активів залізничного транспорту як шлях поглиблення інтеграції до світової транспортної мережі
Authors: Пєтухова, Тетяна Олександрівна
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Пєтухова, Т. О. Оптимальне використання та розвиток людських активів залізничного транспорту як шлях поглиблення інтеграції до світової транспортної мережі / Т. О. Пєтухова // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами п’ятої міжнар. наук.-практ. конф. «Проблеми міжнародних транспортних коридорів та єдиної трансопртної системи України» (1-6 червня 2009 р. смт. Коктебель). – 2009. – № 27. – С. 98-99.
Abstract: Фінансова криза, яка призвела до промислової кризи у багатьох країнах світу, спонукала посилення і до того жорстокої міжнародної конкуренції та агресивного перерозподілу транспортного ринку. Значне падіння обсягів перевезень, у тому числі транзитних та міжнародних, призвело до зниження доходних надходжень, тим самим підвищило ризик втрати залізничними підприємствами України вже набутих позицій на транспортному ринку, погіршення їх конкурентоспроможності та зниження ступеня інтеграції.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9809
ISSN: 2075 - 4892
Appears in Collections:№ 27

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пєтухова.pdf208.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.