Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9845
Title: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної робіт з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю залізничного транспорту та менеджмент транспортних послуг» (блок «Менеджмент транспортних послуг»)
Authors: Дикань, Олена Володимирівна
Волохова, Інна Володимирівна
Волохов, Володимир Анатолійович
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної робіт з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю залізничного транспорту та менеджмент транспортних послуг» (блок «Менеджмент транспортних послуг») / О. В. Дикань, І. В. Волохова, В. А. Волохов ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ. - 38 с.
Abstract: В умовах прискореного розвитку економічних процесів виникає потреба у вирішенні комплексних транспортних проблем у сфері управління та технологій транспорту, аналізу транспортних систем, транспортної логістики. Основними позиціями досягнення конкурентних переваг в транспортній галузі є відповідна якість надання транспортних послуг, тому пріоритетним для підприємств транспортної галузі є використання менеджменту транспортних послуг, що функціонує на засадах теорії менеджменту, маркетингу та логістики. Головне призначення цього курсу – формування знань про основні завдання, напрямки та функції ринку транспортних послуг в умовах конкурентного середовища. Означене зумовлює актуальність та практичну значущість вивчення дисципліни «Управління конкурентоспроможністю залізничного транспорту та менеджмент транспортних послуг (блок «Менеджмент транспортних послуг»)». Курс «Управління конкурентоспроможністю залізничного транспорту та менеджмент транспортних послуг (блок «Менеджмент транспортних послуг»)» дає змогу сформувати абсолютно нове уявлення щодо управління транспортними послугами. Поєднання теоретичних положень й узагальнення практичного досвіду розкриває зміст проведення досліджень ринку транспортних послуг, допомагає проаналізувати закономірності, особливості і проблеми цього ринку та визначити пріоритетні напрямки його розвитку.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9845
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf642.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.