Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9994
Назва: Методичні вказівки та завдання до контрольної роботи з дисципліни «Фінансова безпека»
Автори: Коковіхіна, Олександра Олександрівна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та завдання до контрольної роботи з дисципліни «Фінансова безпека» / укладач : О. О. Коковіхіна ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами . - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 26 с.
Короткий огляд (реферат): Основою ефективного розвитку економіки України, підприємництва, виробничої сфери та сфери послуг є забезпечення фінансової безпеки як найважливішої складової економічної безпеки підприємства. Саме фінансова безпека спонукає до підтримання найважливіших фінансових показників на такому рівні, який створить передумови ефективного функціонування суб’єкта господарювання. Побудувати результативну систему фінансової безпеки можна в умовах забезпечення дотримання вимог правового поля функціонування суб’єкта господарювання та вивчення причин виникнення зовнішніх загроз фінансовій безпеці суб’єктів господарювання та держави в цілому, які тісно переплітаються і взаємозалежні. Адже без налагодженої системи оподаткування, при збанкрутілій казні, неефективній банківській системі, розбалансованій економіці, розквіті корупції та тіньової економіки не можна говорити про фінансову безпеку держави. Метою вивчення дисципліни є формування системи знань з питань забезпечення фінансової безпеки держави як складової економічної та національної безпеки, а також тих її функціональних елементів, які безпосередньо впливають на рівень розвитку економічної системи держави в умовах глобальних трансформацій. У результаті виконання контрольної роботи з дисципліни «Фінансова безпека» студенти мають змогу не лише опанувати основи теорії фінансової безпеки, але й навчитись об'єктивно оцінювати рівень фінансової безпеки вітчизняних та іноземних банківських установ і робити ґрунтовні висновки. Це, безумовно, допоможе майбутнім фахівцям успішно вирішувати складні практичні завдання, приймати ефективні управлінські рішення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9994
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf389.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.