Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10161
Назва: Типи трудової поведінки працівників у розрізі різних організаційних культур
Автори: Польова, Вікторія Валеріївна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Польова В. В. Типи трудової поведінки працівників у розрізі різних організаційних культур / В. В. Польова // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами десятої наук.-практ. міжнар. конф. "Проблеми міжнародних транспортних коридорів та корпоративної логістики" (5 - 7 червня 2014 р. м. Харків). - 2014. - № 46. - C. 125-126.
Короткий огляд (реферат): Як відомо, кожне підприємство є власником унікальної організаційної культури (далі ОК), яка координує діяльність цього підприємства та всіх його працівників. Органічне включення кожного працівника, як неповторної особистості з властивим їй певним типом трудової поведінки (далі ТТП) в роботу підприємства є важливим питанням сучасного менеджменту персоналу. За таких умов задача всіх ланок керівництва полягає у створенні таких організаційних та інших умов праці, які б забезпечували розкриття потенціалу кожного працівника, або ж, навпаки, в підборі на вакантне місце такого працівника, який гармонійно увіллється у вже існуючі стабільні умови, ОК на підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10161
ISSN: 2075 - 4892
Розташовується у зібраннях:№ 46

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Польова.pdf344.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.