Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10290
Title: Методичні вказівки до практичних занять та виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Сучасні інформаційні системи в управлінні залізничними підрозділами»
Authors: Бутько, Тетяна Василівна
Прохоров, Віктор Миколайович
Прохорченко, Галина Олегівна
Шумик, Данило Володимирович
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять та виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Сучасні інформаційні системи в управлінні залізничними підрозділами» / укладачі : Т. В. Бутько, В. М. Прохоров, Г. О. Прохорченко, Д. В. Шумик ; кафедра управління експлуатаційною роботою. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 50 с.
Abstract: Дисципліна «Сучасні інформаційні системи в управлінні залізничними підрозділами» допомагає здобувачам вищої освіти у вивченні основ процесів обробки інформаційних потоків в контексті управління технологічним процесом залізничних перевезень, і сприяє підготовці саме таких фахівців, які будуть здатні утримувати цю лідируючу позицію залізничного транспорту у сфері інформаційних технологій і надалі. Методичні вказівки рекомендовано для здобувачів вищої освіти факультету «Управління процесами перевезень» спеціальності 275.02 «Транспортні технології (залізничний транспорт)» другого (магістерського) рівня освітньо-професійних програм «Організація перевезень і управління на транспорті», «Організація міжнародних перевезень», «Митний контроль на транспорті» та освітньо-наукової програми «Організація перевезень і управління на транспорті» усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10290
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.