Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12383
Title: Дослідження перспектив розвитку пасажирських перевезень на залізничному транспорті між Україною та Польщею
Other Titles: Investigation of the perspectives of passenger transportation development on railway transport between Ukraine and Poland
Authors: Альошинський, Євген Семенович
Григорович, Ю.В.
Aloshynskyi, Ye.S.
Hryhorovych, Yu.V.
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Альошинський Є.С. Дослідження перспектив розвитку пасажирських перевезень на залізничному транспорті між Україною та Польщею / Є.С. Альошинський, Ю.В. Григорович // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 15-ї наук.-практ. міжнар. конф. «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (6 - 8 червня 2019 р. м. Харків) – 2019.– № 66 (додаток). – С. 116-117.
Abstract: Протягом останніх кількох років серед українців спостерігається підвищення інтересу до подорожей за кордон з різних економічних, соціальних, політичних, туристичних та інших причин. Особливою популярністю користуються країни ЄС, зокрема, Польща, Угорщина, Словаччина, про що свідчать високі показники пасажиропотоку , що слідують в поїздах дальнього слідування в західному напрямку. В сучасних умовах євроінтеграційних процесів, які відбуваються в Україні, велику роль відіграє система міжнародних пасажирських перевезень, про що свідчить суттєве підвищення попиту на пасажирські перевезення у напрямку Євросоюзу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12383
ISSN: 2075 - 4892
Appears in Collections:№ 66 (додаток) Ч.1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aloshynskyi.pdf900.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.