Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12488
Назва: Особливості механічної обробки та поверхневого зміцнення деталей з високоміцного чавуну
Інші назви: Features of mechanic processing and surface hardening of ductile iron castings
Автори: Путятіна, Лариса Іванівна
Лалазарова, Наталія Олексіївна
Putyatina, L. I.
Lalazarova, N. A.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Путятіна Л. І. Особливості механічної обробки та поверхневого зміцнення деталей з високоміцного чавуну / Л. І. Путятіна, Н. О. Лалазарова // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 79-ої міжнар. наук.-техн. конф. «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті» (м. Харків, 25-27 квітня 2017 р.). – 2017. – Випуск 169 (додаток). – С. 134-136.
Короткий огляд (реферат): Розроблено спосіб лезовозміцнювальної механічної обробки деталей з високоміцного чавуну інструментом з твердого сплаву та НТМ, що дозволяє проводити чистову механічну обробку зі зняттям припуску та одночасним зміцненням поверхневого шару. В процесі обробки в поверхневому шарі чавунних виробів цілеспрямовано утворюється особлива структура – білий шар з високою твердістю, міцністю, більш високим електрохімічним потенціалом, що і визначає отримання необхідних експлуатаційних властивостей поверхневого шару (зносостійкість, контактна жорсткість, втомна міцність, корозійна стійкість та ін.).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12488
ISSN: 1994-7852 (рrint); 2413-3795 (оnline)
Розташовується у зібраннях:Випуск 169 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Putyatina.pdf1.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.