Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12554
Title: Удосконалення технології місцевої роботи залізничної станції в умовах розвитку інформатизації
Other Titles: Improving the efficiency of the sorting process station by improving its constructive-technological parameters
Authors: Кулешов, Валерій Вячеславович
Ареф’єв, Віктор Ігоревич
Кравченко, Степан Юрійович
Kuleshov, V. V.
Aref'ev, V. I.
Kravchenko, S. Yu.
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Кулешов В. В. Удосконалення технології місцевої роботи залізничної станції в умовах розвитку інформатизації / В. В. Кулешов, В. І. Ареф’єв, С. Ю. Кравченко // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 79-ої міжнар. наук.-техн. конф. «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті» (м. Харків, 25-27 квітня 2017 р.). – 2017. – Випуск 169 (додаток). – С. 247-249.
Abstract: Транспортний ринок операторських компаній-власників рухомого складу (ОК) різної форми власності в Україні розвивається. В умовах жорсткої конкурентної боротьби на ринку транспортних послуг зростають вимоги до якості транспортного обслуговування як у внутрішньому, так і в міжнародному сполученнях, що неможливо без використання сучасних інформаційних технологій. Нераціональний перерозподіл маневрової та сортувальної роботи між основними станціями у залізничних вузлах при формуванні передаточних та інших категорій поїздів також суттєво впливає на ефективність використання інфраструктури залізниць України.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12554
ISSN: 1994-7852 (print); 2413-3795 (online)
Appears in Collections:Випуск 169 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuleshov.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.