Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13002
Title: Фільмування як засіб самовираження та вивчення гуманітарних дисциплін (проєкт RETOPIA)
Authors: Єремєєва, Катерина Андріївна
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Єремєєва К. А. Фільмування як засіб самовираження та вивчення гуманітарних дисциплін (проєкт RETOPIA) / К. А. Єремєєва // Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану : тези наук.-метод. конф. (29-30 листопада 2022 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - С. 10-11.
Abstract: Вивчення студентами суспільно-політичних дисциплін допомагає їхній соціалізації, розвитку особистісних компетентностей. Але гуманітарна освіта завжди актуалізує перегляд ідентичностей, історичні образи та травматичну пам’ять. Це все пов’язано також з конфліктами минулого та сучасності. Саме тому історія, політологія, соціологія, філософія та інші дисципліни є приводом для саморефлексії, самопрезентації та вдосконалення навичок вести суспільний діалог. Сьогодні це відбувається часто не через прямий контакт учасників діалогу, а на таких платформах, як соціальні мережі, а інструментом є тільки усний чи письмовий текст, а творення візуальних образів: мемів, відео тощо.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13002
Appears in Collections:Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єремєєва.pdf977.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.