Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1315
Title: Завдання та методичні вказівки до виконання курсової та самостійної робіт з дисципліни «Автоматика, телемеханіка і зв’язок»
Authors: Каменєв, Олександр Юрійович
Сіроклин, Іван Миколайович
Кошевий, Сергій Васильович
Лазарєв, Олексій Владленович
Щебликіна, Олена Вікторівна
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Завдання та методичні вказівки до виконання курсової та самостійної робіт з дисципліни «Автоматика, телемеханіка і зв'язок » / укладачі : О.Ю. Каменєв, І.М. Сіроклин, С.В. Кошевий, О.В. Лазарєв, О.В. Щебликіна; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 55 с.
Abstract: Дані методичні вказівки складені так, щоб максимально скоротити обсяг роботи, що носить рутинний характер, полегшити можливість студентам розібратися у суті виконуваної роботи й у той же самий час дати змогу у повному обсязі виконати індивідуальну частину курсової роботи. Для цього їм достатньо доповнити наявний у даних методичних вказівках (далі по тексту «МВ») стандартний роздавальний матеріал (далі по тексту «РМ») результатами виконання індивідуальних завдань. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 275.02 «Транспортні технології (залізничний транспорт)» усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1315
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf4.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.