Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1315
Назва: Завдання та методичні вказівки до виконання курсової та самостійної робіт з дисципліни «Автоматика, телемеханіка і зв’язок»
Автори: Каменєв, Олександр Юрійович
Сіроклин, Іван Миколайович
Кошевий, Сергій Васильович
Лазарєв, Олексій Владленович
Щебликіна, Олена Вікторівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Завдання та методичні вказівки до виконання курсової та самостійної робіт з дисципліни «Автоматика, телемеханіка і зв'язок » / укладачі : О.Ю. Каменєв, І.М. Сіроклин, С.В. Кошевий, О.В. Лазарєв, О.В. Щебликіна; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 55 с.
Короткий огляд (реферат): Дані методичні вказівки складені так, щоб максимально скоротити обсяг роботи, що носить рутинний характер, полегшити можливість студентам розібратися у суті виконуваної роботи й у той же самий час дати змогу у повному обсязі виконати індивідуальну частину курсової роботи. Для цього їм достатньо доповнити наявний у даних методичних вказівках (далі по тексту «МВ») стандартний роздавальний матеріал (далі по тексту «РМ») результатами виконання індивідуальних завдань. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 275.02 «Транспортні технології (залізничний транспорт)» усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1315
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf4.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.