Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13311
Title: Основні переваги та недоліки лекцій в онлайн-режимі при дуальній формі навчання
Authors: Головко, Олександра Володимирівна
Бутенко, Володимир Михайлович
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Головко О. В. Основні переваги та недоліки лекцій в онлайн-режимі при дуальній формі навчання / О. В. Головко, В. М. Бутенко // Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.-метод. конф. (24–25 листопада 2021 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - С. 56-57.
Abstract: Як відомо, «дуальна форма здобуття професійної освіти – це спосіб навчання, за яким теоретичний матеріал опановується в закладі з педагогом, а практичне навчання проходить на виробництві», яка стала актуальною в навчальному процесі ЗВО у зв’язку з бажанням покращити практичні знання і навички в студентів. Коли практичне навчання проходить на виробництві, то стає можливим не тільки закріплення теорії на практиці, але саме освоєння практичних навичок в умовах безпосередньої участі у виробничих процесах. Але через все більше скорочення аудиторних годин і збільшення годин на самостійну роботу «потреба в нових підходах до навчання з обмеженням кількості аудиторних занять залишається проблемним питанням», і у зв’язку з карантинними обмеженнями паралельно впроваджується дистанційна форма навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13311
Appears in Collections:Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Головко.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.