Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13479
Title: Змішане навчання - інновація XXI століття
Authors: Соломніков, Іван Володимирович
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Соломніков І. В. Змішане навчання - інновація XXI століття / І. В. Соломніков // Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.- метод. конф. кафедр ун-ту (25–26 листопада 2020 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - С. 17-19.
Abstract: Потенціал і перспективи розвитку змішаного навчання практично безмежні. У дослідженнях психологів зазначається, що традиційні методи навчання зазвичай не враховують індивідуальних відмінностей студентів і орієнтуються в основному на студентів, у яких домінує вербальний стиль пізнавальної діяльності. У підсумку ми маємо однакові умови навчання для всіх без винятку студентів без урахування їхніх здібностей. Таким чином, змішане навчання створює нове середовище, що дозволяє орієнтуватися на індивідуальні стилі студентів і їхні інтереси. Електронне середовище має низку специфічних можливостей і переваг порівняно з традиційною моделлю навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13479
Appears in Collections:Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соломніков.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.