Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13569
Назва: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних та контрольних робіт з дисципліни «Теоретична механіка» (розділ «Кінематика»)
Автори: Аксьонова, Наталія Анатоліївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних та контрольних робіт з дисципліни «Теоретична механіка» (розділ «Кінематика») / укладач Н.А. Аксьонова ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 21 с.
Короткий огляд (реферат): У цих методичних вказівках наведено основні підходи для виконання РГР та КР з розділу «Кінематика». Основною задачею кінематики є визначення параметрів руху твердого тіла (механічної системи) в цілому та кожної його точки окремо. Отже, кінематика матеріальної точки стає основою та надає загальні підходи до визначення параметрів руху в будь-яких механічних процесах. Вищесказане зумовило необхідність розроблення і введення до навчального процесу методичного забезпечення, яке дає змогу активізувати роботу здобувачів, сприяє перетворенню самостійної роботи у творчий процес. Математичні моделі до їх використання надаються у вигляді рекомендацій і схем для виконання індивідуальної роботи за різними варіантами. Кожний пункт супроводжується стислими визначеннями основних параметрів. Такий підхід спрямований на покращення розуміння розрахунків і повний аналіз отриманих результатів. Методичне забезпечення призначено для здобувачів денної та заочної форми навчання всіх спеціальностей (освітніх програм) механікоенергетичного та будівельного факультетів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13569
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf613.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.