Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1464
Title: Методичні вказівки та завдання о курсового та дипломного проектування, самостійної роботи і практичних занять з дисциплін "Системи залізничної автоматики" та "Станційні системи автоматики"
Authors: Панченко, Сергій Володимирович
Сіроклин, Іван Миколайович
Токарчук, В. В.
Лазарєв, Олексій Владленович
Щебликіна, Олена Вікторівна
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки та завдання до курсового та дипломного проектування, самостійної роботи і практичних занять з дисциплін "Системи залізничної автоматики" та "Станційні системи автоматики" / укладачі : С. В. Панченко, І. М. Сіроклин, В. В. Токарчук, О. В. Лазарєв, О. В. Щебликіна ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків - УкрДУЗТ, 2017. - 51 с.
Abstract: Методичні вказівки до самостійної роботи, практичних занять, курсового проектування можна використовувати при вивченні таких дисциплін як «Системи залізничної автоматики», «Станційні системи автоматики», або при виконанні дипломного проекту за спеціальностями 151 – Автоматика та комп’ютерно- інтегровані технології та 273 – Залізничний транспорт. Структура методичних вказівок включає основну частину, присвячену вивченню станційних систем залізничної автоматики, додатки А – И (сторінки типового альбому «Ebilock 950») та набір додаткових завдань, що можуть доповнювати основну частину за необхідності. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальностей 151 – Автоматика та комп’ютерно-інтегровані технології та 273 – Залізничний транспорт усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1464
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методині вказівки3.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.