Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1495
Назва: Робоча програма, плани практичних занять, завдання для самостійної, індивідуальної та контрольної робіт і методичні вказівки до їх виконання з дисципліни "Маркетинговий розвиток ринку транспортних послуг"
Автори: Волохов, Володимир Анатолійович
Волохова, Інна Володимирівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Робоча програма, плани практичних занять, завдання для самостійної, індивідуальної та контрольної робіт і методичні вказівки до їх виконання з дисципліни "Маркетинговий розвиток ринку транспортних послуг" / укладачі : В. А. Волохов, І. В. Волохова ; кафедра маркетингу. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 23 с.
Короткий огляд (реферат): У робочій програмі “Маркетинговий розвиток ринку транспортних послуг” надані загальні тенденції реформування транспортних систем і комунікацій провідних країн світу та визначення факторів, що їх обумовлюють; формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань з проблем реформування транспортних систем і комунікацій у мінливих умовах соціально-економічного оточення. Рекомендується для бакалаврів спеціальності 075 «Маркетинг» усіх форм навчання та слухачів НН ІППК.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1495
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf682.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.