Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15092
Title: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Новітні технології в системі автоматизованого тягового електропривода»
Authors: Яцько, Сергій Іванович
Ващенко, Ярослав Васильович
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Новітні технології в системі автоматизованого тягового електропривода» / укладачі : С. І. Яцько, Я. В. Ващенко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 42 с.
Abstract: Курсовий проєкт є частиною дисципліни «Новітні технології в системі автоматизованого тягового електропривода». Робота над курсовим проєктом дасть змогу отримати знання та вміння щодо принципів побудови автоматизованих систем тягового електропривода з застосуванням новітніх технологій та особливостей їхньої практичної реалізації, з урахуванням впливу зовнішніх та внутрішніх факторів, навчитися основам проведення аналізу існуючих схем та систем, формулюванню завдань та практичної їх реалізації при проведенні інженерної та наукової роботи. Робота над проєктом вимагає використання спеціальної літератури і розширює світогляд майбутніх спеціалістів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15092
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf987.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.