Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15092
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Новітні технології в системі автоматизованого тягового електропривода»
Автори: Яцько, Сергій Іванович
Ващенко, Ярослав Васильович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Новітні технології в системі автоматизованого тягового електропривода» / укладачі : С. І. Яцько, Я. В. Ващенко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 42 с.
Короткий огляд (реферат): Курсовий проєкт є частиною дисципліни «Новітні технології в системі автоматизованого тягового електропривода». Робота над курсовим проєктом дасть змогу отримати знання та вміння щодо принципів побудови автоматизованих систем тягового електропривода з застосуванням новітніх технологій та особливостей їхньої практичної реалізації, з урахуванням впливу зовнішніх та внутрішніх факторів, навчитися основам проведення аналізу існуючих схем та систем, формулюванню завдань та практичної їх реалізації при проведенні інженерної та наукової роботи. Робота над проєктом вимагає використання спеціальної літератури і розширює світогляд майбутніх спеціалістів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15092
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf987.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.