Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15852
Title: Можливості використання музейної експозиції для проведення лекції «Культура населення бронзового та раннього залізного віку»
Authors: Сніжко, Ірина Анатоліївна
Keywords: бронзова доба
ямна культура
катакомбна спільнота
Бабинська культура
Білозерська культура
скіфи
сармати
пам’ятки
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський історичний музей
Citation: Сніжко І. А. Можливості використання музейної експозиції для проведення лекції «Культура населення бронзового та раннього залізного віку» / І. А. Сніжко // Дев’ятнадцяті Сумцовські читання : матеріали наукової конференції на тему «Музей як соціокультурний інститут в умовах інформаційного суспільства» (18 квітня 2013 р.). – Харків, 2013. – С. 148-154.
Abstract: Прояви культурного життя населення України доби бронзи-раннього заліза багаті та різноманітні, але до них неможливо долучитися, тільки читаючи підручник. Емоційна складова лекції-візуалізації дозволяє зберегти подану інформацію не тільки в пам’яті, але і в серці. Отже, організація та проведення лекцій на базі музейних експозицій активізує творчі можливості студентів, стимулює уяву, гнучкість мислення, спостережливість, сприяє розвитку емоційної та творчої свободи. Разом з тим, безперечно, в наш час музеї набувають нового соціогуманітарного значення, що сприяє їх розвитку як виховних та науково-освітніх осередків.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15852
ISBN: 978-966-372-484-3
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сніжко.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.