Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15964
Назва: Організація занять з фізичного виховання в спеціальних медичних групах
Автори: Єфремова, Анжеліка Яковлівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Сумський інститут післядипломної педагогічної освіти
Бібліографічний опис: Єфремова А. Я. Організація занять з фізичного виховання в спеціальних медичних групах / А. Я. Єфремова // Освітні інновації: філософія, психологія, педагогіка : матеріали доповідей та повідомлень учасників Міжнародної науково-практичної конференції (3 грудня 2014 р.). – Суми : Мрія, 2014. - С. 41-44.
Короткий огляд (реферат): Однією з першорядних проблем нашого буття – є проблема здоров’я нації, у першу чергу молоді. Проте останніми роками у багатьох ВНЗ спостерігається різке скорочення кількості фізкультурно-оздоровчих заходів та спортивних змагань, знижується якість фізичного виховання студентів, що веде до зменшення кількості студентів, що займаються фізичною культурою і спортом, зростання захворюваності та зниження показників фізичного розвитку і стану здоров’я. До того ж, незадовільний стан екології, стреси, малорухомий спосіб життя все частіше призводять до значного погіршення здоров’я та фізичного стану молодих людей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15964
ISBN: 978-966-151-2
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єфремова.pdf2.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.