Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16383
Назва: Розрахунок силового масляного трансформатора : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Електричні машини»
Автори: Ананьєва, Ольга Михайлівна
Бабаєв, Михайло Михайлович
Карпенко, Надія Петрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок силового масляного трансформатора : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Електричні машини» / укладачі : О. М. Ананьєва, М. М. Бабаєв, Н. П. Карпенко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 71 с.
Короткий огляд (реферат): Курсова робота є частиною дисципліни «Електричні машини» і дає змогу отримати знання та вміння щодо принципів проєктування та побудови силових трифазних масляних трансформаторів. Силові трифазні трансформатори (ТР) є одними з ключових компонентів багатьох електричних приладів і механізмів. Вони широко застосовуються у системах енергопостачання, а також у різних випрямних та підсилювальних пристроях. Призначення силових ТР полягає у перетворенні електроенергії в електричних мережах та установках, але вони також можуть виконувати функцію перетворювачів частоти, змінювати фазу й кількість фаз питомої напруги. Метою курсової роботи є розрахунок силового масляного трансформатора.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16383
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf5.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.